Exposanten informatie

Dé leukste beurs voor de 50 Plussers in Brabant
De 17de editie wordt gehouden van dinsdag 15 tot en met zondag 20 januari 2019, wederom in het NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven.

De Senioren Expo
De 16 voorgaande edities van de Senioren Expo te Veldhoven waren een groot succes. De Senioren Expo richt zich op de ruim 800.000 consumenten in Brabant die de 50 jaar zijn gepasseerd. Een omvangrijke vitale doelgroep, die over veel vrije tijd beschikt en relatief veel te besteden heeft. Tevens de doelgroep die betrouwbaar is.

De conclusie is duidelijk: actieve en over het algemeen gezonde mensen die tijd hebben om van het leven te genieten en beschikken over financiële middelen. Voor u als commercieel ondernemer een unieke kans om in een relatief kort tijdsbestek in contact te komen met veel potentiële klanten.

Samenwerking met de ouderenorganisaties
De zesdaagse beurs wordt georganiseerd in samenwerking met de provinciale ouderenorganisatie KBO-Brabant. Ruim 132.000 consumenten zijn lid van KBO-Brabant. Met een dergelijke achterban heeft de Senioren Expo een perfecte partner, die garant staat voor een groot aantal bezoekers. Dus wat ook garandeert dat het evenement ook weer een succes wordt. Natuurlijk richt de Senioren Expo zich niet alleen op de leden van KBO-Brabant. De reclamecampagne wordt groots aangepakt, via buitenreclame, raamaffiches, het inzetten van actieve campagnes op sociale media en ook via onze mediapartner. Via De Persgroep worden ruim 800.000 50-plussers geïnformeerd over de Senioren Expo.

Dé 50-plusser van nu
De omvangrijke doelgroep van 50-plussers van nu is een geheel andere dan die van vroeger. Men zit niet "achter de geraniums" maar is in actie. 
De 50-plussers van nu willen hun vrije tijd op een zo'n prettige mogelijke manier invullen. Verder is het gemiddelde inkomen van de 50-plussers zo'n 30 tot 50% hoger dan de veertigers. De conclusie is duidelijk. Relatief actieve en over het algemeen gezonde mensen die tijd hebben om van het leven te genieten. Dat biedt voor u, als commercieel ondernemer, mogelijkheden om tijdens de beurs uw naamsbekendheid in de regio te vergroten, nieuwe contacten te leggen en concreet zaken te doen.