Deelnemers

15de editie van de Senioren Expo compleet volgeboekt!

De 15de editie wordt gehouden van dinsdag 10 tot en met zondag 15 januari 2017, wederom in het NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven.

De beurs
De 14 voorgaande edities van de Senioren Expo te Veldhoven waren een groot succes. De Senioren Expo richt zich op de ruim 800.000 consumenten in Brabant die de 50 jaar gepasseerd zijn. Een omvangrijke doelgroep die vitaal is, over veel vrije tijd beschikt en relatief veel te besteden heeft. Tevens de doelgroep die betrouwbaar is.

De conclusie is duidelijk: actieve en over het algemeen gezonde mensen die tijd hebben om van het leven te genieten en beschikken over financiële middelen. Voor u als commercieel ondernemer een unieke kans om in een relatief kort tijdsbestek in contact te komen met veel potentiële klanten.

Samenwerking met de ouderen bonden
De zesdaagse beurs wordt georganiseerd in samenwerking met de provinciale ouderenbond KBO Brabant. Ruim 132.000 consumenten zijn lid van die organisaties. Met een dergelijke achterban heeft de Senioren Expo een perfecte partner, die garant staat voor een groot aantal bezoekers. Dus wat ook garandeert dat het evenement ook weer een succes wordt.