15 t/m 20 januari 2019 · NH Conference Centre Koningshof Veldhoven    |    Exposant of wilt u exposeren? KLIK HIER

Persbericht

17e editie van de Senioren Expo op 15 januari van start

Senioren Expo, de leukste zesdaagse beurs voor de actieve 50-plusser van Brabant

Kom van 15 t/m 20 januari naar de 17 editie van de Senioren Expo in het NH Conference Centre Koningshof Veldhoven. Bij diverse stands doe je niet alleen inspiratie op, je geniet ook van demonstraties, modeshows en optredens op diverse podia. Kortom; een leuk dagje uit in Brabant!

De Senioren Expo wordt al 17 jaar georganiseerd in samenwerking met KBO-Brabant die ruim 134.000 leden telt en hiermee de grootste ouderenorganisatie is van Noord-Brabant. In vrijwel iedere kern van Noord-Brabant is een afdeling gevestigd van KBO-Brabant.

De Senioren Expo is een evenement met volop voordeel en amusement met uiteenlopende producten en diensten, gericht op de actieve 50-plusser. Er is veel te zien en te beleven op het gebied van wonen en leven, gezondheid en beweging, reizen, hobby en creativiteit én is er net als voorgaande jaren een KBO-ontmoetingsplein. Ook dit jaar bevindt zich er een kunststraat waar de bezoeker zich laat inspireren door diverse kunstenaars welke hun werk tentoonstellen.

Naast de producten, diensten én informatie, is er ook volop amusement. Zo zijn er elke dag meerdere modeshows, maar ook vele optredens op podia met Brabantse artiesten, koren en orkesten. Nieuw in het podiumprogramma deze editie is het ‘‘Back To The 70’s’’ thema in het weekend, waaronder er op zaterdag en zondag diverse bands optreden.

Praktische informatie
De Senioren Expo is van dinsdag 15 t/m zondag 20 januari 2019 geopend van 10.00 - 17.00 uur. Het entreetarief bedraagt € 10,- aan de kassa en in de online voorverkoop. Wanneer u lid bent van een ouderenorganisatie, waaronder; KBO of PVGE óf bent u lid van Omroep MAX? Dan betaalt u slechts € 6,-.

Kijk voor meer informatie en extra voordeel op www.seniorenexpo.nl

Logo NewConcept2White2 – Senioren Expo 2019

Direct contact

(0165) 39 30 01

Data & locatie

15 t/m 20 januari 2019
Elke dag open van 10.00 - 17.00 uur.

NH Conference Centre Koningshof
Locht 117, 5504 RM Veldhoven

Op de hoogte blijven?

Schrijf je nu gratis in voor de nieuwsbrief.