Praktische informatie

De 17de editie van de Senioren Expo mag u niet missen!
De Senioren Expo in NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven is de grootste beurs voor 50-plussers in Brabant. De beurs wordt in 2019 voor de 17de keer georganiseerd.

De Senioren Expo is echt een dagje uit
De Senioren Expo is een complete huishoudbeurs met ruim 100 stands. U vindt er alles over sfeervol wonen en leven, reizen, gezondheid en beweging, hobby en creativiteit. De Senioren Expo is alles voor de 50-plusser onder één dak. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u in een sfeervolle ambiance genieten van optredens van senioren orkesten, koren en artiesten.

Ontmoetingsplein
Er is een speciaal ontmoetingsplein ingericht door KBO-Brabant op de beursvloer. De bezoekers kunnen hier terecht met vragen over uiteenlopende zaken zoals cultuur, educatie, kadervorming, belangbehartiging en ouderen advisering. Ook is het bij uitstek de plaats om andere leden en bestuursleden/kaderleden van KBO-Brabant te ontmoeten.

Uitnodiging
Wij nodigen u van harte uit om het grootste senioren evenement in Brabant te bezoeken. Tot ziens op een van de beursdagen van dinsdag 15 tot en met zondag 20 januari 2019. 

Openingstijden
Elke dag geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Entree
De entreeprijs bedraagt slechts € 10,- per persoon.
Entreetickets zijn verkrijgbaar tijdens het evenement aan de deur.

Bent u lid van een ouderenorganisatie, waaronder; KBO of PVGE?
Dan betaalt u slechts € 6,- op vertoon van uw leden-pas.

Kortingscode

Heeft u een kortingscode? Klik hier

De Senioren Expo 2019 is dé beurs voor 50-plussers die u niet mag missen!

Klik hier om uw reis te plannen