Bezoekers

De 16de editie van de Senioren Expo mag u niet missen
De Senioren Expo in NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven is de grootste beurs voor 50-plussers in Brabant. De beurs wordt in 2017 voor de 16de keer georganiseerd.

Informeren, adviseren en amuseren
Zes dagen lang kunnen de 50-plussers zich tijdens de Senioren Expo laten informeren, adviseren en amuseren. In een sfeervolle omgeving worden ze geprikkeld tot actieve deelname aan zang, dans en demonstraties. Een beurs waar men veel kan ontdekken en beleven.

De Senioren Expo is echt een dagje uit
De Senrioen Expo is een complete huishoudbeurs met ruim 100 stands. Men vindt er alles over sfeervol wonen en leven, reizen, gezondheid, beweging, hobby en creativiteit. De Senioren Expo is alles onder één dak voor de 50-plussers. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u in een sfeervolle ambiance geniet van het op treden van senioren orkesten/koren en artiesten.

Informatie plein
Een speciaal plein is ingericht naast het beurs gedeelte. KBO Brabant is heir aanwezig met ontmoetingsplaatsen. De bezoekers kunne hier terecht met vragen over uiteenlopende zaken zoals cultuur, educatie, kadervorming, belangbehartiging en ouderen advisering. Ook is het bij uitstek de plaats om andere leden en bestuursleden/kaderleden van KBO Brabant te ontmoeten.

Uitnodiging
Wij nodigen u van harte uit om het grootste senioren evenement in Brabant te bezoeken. Tot ziens op een van de beursdagen van dinsdag 10 tot en met zondag 15 januari 2017. 

Openingstijden
10:00 tot 17:00 uur.

Entree
De entreeprijs bedraagt € 10,- per persoon.
Leden van de ouderenbonden betalen slechts € 6,- op vertoon van hun leden-pas.

De Senioren Expo 2017 is dé beurs voor 50-plussers die u niet mag missen.